Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 26 januari 2018

Crowdfundingsactie lokale campagne

D66 Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede is op weg om de grootste partij van gemeente Wijk bij Duurstede te worden. En bij onze campagnes hebben we niet alleen vergaderingen nodig, ze kosten geld.

Heeft u geen tijd om mee te helpen aan onze publieksacties maar toch een bijdrage willen leveren aan de campagne? Dat kan: doe een bijdrage via crowdfunding! De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen kost veel geld.

Bijdrage aan lokale campagne
Alle leden wordt gevraagd om onze campagne te steunen; dat kan natuurlijk door mee te doen aan publieksacties maar dat kan ook door onze activiteiten financieel te ondersteunen. Stort daarom uw bijdrage voor onze campagne via onze speciale site. Altijd al een eigen Abri willen hebben met D66 logo? Of de campagnekar mee helpen financieren? Dat kan. Doneren? Kijk op www.crowdfunding.d66.nl/wijk-bij-duurstede