Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 14 februari 2018

D66 verliefd op het onderwijs

14 februari 2018: Vandaag is het Valentijnsdag. Traditioneel de dag van de (onbeantwoorde) liefde.

Een van de grote liefdes van D66 is het onderwijs en dat steekt de partij niet onder stoelen of banken. Daarom zorgde D66 Wijk bij Duurstede voor een traktatie in alle lerarenkamers van het basisonderwijs in Wijk bij Duurstede. Mark Berntssen (nr. 3 bij de gemeenteraadsverkiezingen) en lijsttrekker Bart van Asperdt zorgen er vandaag persoonlijk voor dat er in alle lerarenkamers op de basisscholen van Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede een traktatie staat.

Crush

Mark Berntssen hier over: “D66 heeft een crush op goed onderwijs en wil daar ook blijvend in investeren.” Als het aan D66 ligt mag er naast extra geld voor onderwijs¬†ook meer aandacht komen voor een goede locatie met voldoende ruimte voor de nieuwe brede scholen. Ook Bart van Asperdt wil meer aandacht voor onderwijs: “Komende jaren vindt een stille revolutie plaats: klassikaal onderwijs verdwijnt en wordt vervangen door individueel onderwijs. Dat vraag om hele andere huisvesting, IT en het allerbelangrijkste: het vergt erg veel van onze onderwijsmensen. Je moet het maar kunnen. Vandaag zetten we alle mensen van het onderwijs in onze gemeente centraal.”

D66 wil investeren in het basisonderwijs.

Klik hier om meer te lezen over wat D66 in Wijk bij Duurstede voor het onderwijs wil doen.