Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 februari 2018

Gespot: De D66-campagnekar

Gespot in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede: de D66-campagnekar.

D66 is benieuwd waar inwoners van onze gemeente aan denken. Waarom wil je hier wonen? Wat gaat goed? En wat moet er veranderen? Op zaterdag 24 februari trok daarom de D66-karavaan door Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede. Het weer was koud, de reacties van de mensen op straat waren warm. Ook de komende weken is de D66-campagne onderweg om met zoveel mogelijk inwoners het gesprek aan te gaan. Een boodschap? Dat kan: de D66-campagewagen biedt hier alle ruimte hier voor:

Voorzieningen behouden

Een zwembad, bereikbare zorg en vooral een koopzondag zijn veel gehoorde onderwerpen. Ook op straat: de lijsttrekker Bart van Asperdt: “Het is slecht gevallen dat de huidige coalitie van GroenLinks, PCG en SP -samen met CDA en PvdA- in november 2016 tegen een koopzondag hebben gestemd. Dat willen de mensen dus duidelijk niet. D66 trouwens ook niet. Het verdere verlies van algemene voorzieningen -denk aan het gemis van een huisartsenpost en een zwembad bijvoorbeeld- is een grote zorg. Willen we een verbeterd algemeen voorzieningenniveau, een zwembad en een algemene koopzondag dan is het zaak dat u bij de komende verkiezingen D66 stemt!”

D66 gaat daarom komende weken het gesprek aan in Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.
Meer weten over waar u ons kunt ontmoeten? Kijk in onze agenda!