Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 maart 2018

D66 kiest nieuw bestuur

Na de verkiezingen is het weer tijd om te hergroeperen. Bart van Asperdt wordt raadslid namens D66 en ook heeft de ledenvergadering een nieuw bestuur samengesteld. Onder leiding van de nieuwe voorzitter Marc Gnodde wil de partij verder bouwen aan een sterke basis in Wijk, Cothen en Langbroek. Andere bestuursleden zijn Mark Berntssen als secretaris, Rijk van Geijtenbeek als penningmeester en Max van der Meer wordt bestuurslid communicatie.

D66 is blij met dit volwaardige bestuur en zet de komende tijd in op uitbreiding van het ledenaantal.
“We hopen net als de afgelopen vier jaar weer vaak de straat op te kunnen gaan en ideeën uit de samenleving op te halen. Dat is goed bevallen en extra vrijwilligers zijn altijd welkom!” aldus de kersverse voorzitter.

Daarnaast zullen Marc, Mark en Max ook steunfractielid worden, om raadslid Bart van Asperdt te ondersteunen op verschillende dossiers. Over de portefeuilleverdeling wordt binnenkort meer bekend.