Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Politieke debatavond Groenberaad

Vrijdag 9 maart 2018, Muziektheater in de Rijnstraat Wijk bij Duurstede

Het Groenberaad van de Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede (VNMW) organiseert een politieke debatavond over natuur, landschap en openbaar groen. Wat is er bereikt? Wat zijn de doelen voor de komende jaren? Hoe ...

VNMWHet Groenberaad van de Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede (VNMW) organiseert een politieke debatavond over natuur, landschap en openbaar groen. Wat is er bereikt? Wat zijn de doelen voor de komende jaren? Hoe denken de politieke partijen over de belangrijke dossiers waarover beslissingen moeten worden genomen?

Opzet van de avond

Deze avond krijgen de partijen zendtijd om hun visie uit te dragen. Ze maken keuzes aan de hand van stellingen die worden voorgelegd. Vooraf zal het Groenberaad de partijprogramma’s doorlichten. Bij het begin en aan het eind van de avond houden we een stemming onder het publiek. Hoeveel vertrouwen is er in verschillende partijen?

Namens D66 Wijk bij Duurstede zal raadslid Marc Gnodde meedoen aan het debat.

9 maart

19:30 uur

Muziektheater
Rijnstraat 3
Wijk bij Duurstede

Thema

Buitengebied

Ons prachtige buitengebied kent vele functies, we gaan ruimhartig om met initiatieven van burgers, agrariërs en andere ondernemers.

Lees meer